Keittiömestari / keittiön vuoropäällikkö Woikoski Feelingille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2021

Woikoski Feeling on valikoima elämyksiä ja palveluita suomalaisen luonnon keskellä puhtaassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Woikoski Feelingin kohteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ja erityisen tunnettuja olemme palvelustamme. Elämme tarinoilla joita kohteidemme värikäs historia meille tarjoilee, mutta luomme niitä myös jatkuvasti lisää kohtaamisien ja tapahtumien myötä. Palvelujen pääkohteet WHD Gård ja Kirjokiven kartano. Tutustu kohteisiin www.woikoskifeeling.fi

Haemme asiakkaallemme Woikoski Feelingille ravintola-alan moniosaajaa avustavaksi              

KEITTIÖMESTARIKSI / KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKÖKSI 

Toimit omalla vahvalla ammattitaidollasi ravintolapäällikön ja toisen keittiömestarin työparina. Et pelkää haasteita ja sinulle sopii kääriä hihat tarvittaessa myös salin puolella tarjoilijana. Odotamme, että sinulla on useamman vuoden ajalta käytännön kokemusta vuoropäällikkönä toimimisesta ja keittiötoiminnan vastuista, myös taloudellisessa mielessä. Perehdytys ja työvuorosuunnittelu hoituvat sinulta työtehtävän muiden vastuiden ohella sujuvasti.

Haluamme uudistua asiakkaidemme parhaaksi ja toivomme sinun olevan innovatiivinen, idearikas visionääri. joka omaa kyvyn haastaa sekä itseäsi että muita tiimin jäseniä. Suunnittelet ja toteutat mielelläsi uusia ruokakokonaisuuksia, joissa käytämme lähituottajien laadukkaita raaka-aineita.

Ymmärrät, että työn sesonkiluonteisuus vaatii sekä sinulta että koko tiimiltä joustavuutta ja asiakaslähtöinen hyvinvointiajattelu on toimintasi keskiössä. Olet tunnollinen ja luotettava tiimipelaaja, kannat omalta osaltasi vastuun tiimin onnistumisesta.

Sujuvan suomen kielen lisäksi olisi hyvä, jos sinulla on vähintään englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Hotellinx-varausjärjestelmä käyttöosaaminen on eduksi.

Työ tapahtuu vaihtelevasti WHD Gårdilla ja Kirjokiven kartanolla. Tarjoamme työhön loistavat puitteet luonnon keskellä sekä paljon luovaa ja mielenkiintoista työtä persoonallisessa toimintaympäristössä. Työyhteisömme on pieni, mutta hyvin tehokas ja täynnä pursuavaa energiaa.

Woikoski Feelingin palvelut, joita tarjoamme yrityksille ja yksityisille vierailijoille, ovat korkealaatuisia ja samalla myös ainutlaatuisia. Toiminta on vahvassa kehittämisvaiheessa ja tässä tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan räätälöityjä elämyksiä, kasvattamaan Woikoski Feelingin vetovoimaisuutta ja työskentelemään osana erinomaista Feelingiä! Huipputyökavereiden lisäksi tarjoamme mm. kilpailukykyisen palkan ja kattavan työterveyshuollon.

Jos koet täyttäväsi odotuksemme, jätä hakemuksesi ja CV:si järjestelmässämme 12.9. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkaodotuksesi ja suosittelijat. Rekrytointikumppanina toimii Eezy Kouvola, yrittäjä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1492319
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Kymenlaakso, Päijät-Häme