(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Juvenes-ravintoloihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Hei huipputyyppi! Haemme Vaasan kampusalueen Juvenes-ravintoloihin keittiömestaria, vastaamaan juhlapalveluista ja ravintoloiden keittiöhenkilökunnasta. Oletko sinä se supertyyppi ketä etsimme täydentämään tätä superjengiä?

Kampusravintolat avaavat ovensa jälleen elokuun lopussa, ja toivoisimme että voisit aloittaa hyvissä ajoin ennen sitä, että Juvenes voivat antaa sinulle mahtavan ja kattavan perehdytyksen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Keittiömestarina olet jo alan ammattilainen ja viihdyt keittiöhenkilökunnan keulakuvana. Sinulla on aikaisempi kokemus esimiestehtävistä ja catering/juhlapalveluista. Sinun sydän sykkii hyvän ruuan puolesta, haluat kasvaa ja haluat antaa panoksesi ison kokonaisuuden menestyksen eteen. Sinulla on energistä työhön tarttumista, myönteistä asennetta alan moniin haasteisiin ja viihdyt huumorintajuisessa, rempseässä ja motivoituneessa superjengissä!

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikka täyttyy heti sopivan henkilön löydyttyä! Laita rohkeasti hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi. Vastaamme mielellään mieltä askarruttaviin kysymyksiin!