Keittiömestari, Hox City
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Oletko henkilö, joka on piisin ääressä aivan liekeissä? Rakastatko loihtia upeaa ruokaa? Oletko luontainen johtaja?

 

Haemme keittiömestaria työskentelemään Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan ja kasvun tiellä olevaan upeaan espanjalais-eurooppalaisia ravintolaelämyksiä tarjoavaan ravintola Hox Cityyn.

 https://hoxcity.fi/

Unelmiemme keittiömestari osaa työskennellä yksin sekä kanssakeittäjien kera. Hän on henkilö, joka työskentelee sujuvasti tietokoneella tai misojen ääressä. Hän tuntee keitto työskentelyn kuin omat taskunsa, osaa hallinnoida keittiön kulurakennetta eikä pelkää exceliä. Kattiloita hämmentäessä hän maustaa henkilökunnan soppaa huonoilla vitseillä ja tsemppaa kollegoita parempiin suorituksiin. Hänelle serviisin hoitaminen laadukkaasti sekä tiimin johtaminen on sydämen asia.

Kuvailimmeko juuri sinut?

Jos vastasit kyllä, niin mahtavaa, sillä etsimme juuri sinua!

Hox:n porukka tarjoaa sinulle mahtavana mahdollisuuden kehittyä urallasi, mukavan ja kunnianhimoisen tiimin, huiput raaka-aineet ja uudenkarheat keittiötilat työskentelyyn. Ja ennen kaikkea mahdollisuuden päästä johtamaan, kasvattamaan ja kehittämään keittiön toimintaa.

Valmistamme ruokaa ennen kaikkea laadukkaista raaka-aineista alusta alkaen ja hyödynnämme oman leipomomme Hox Bakeryn tuotteita, jonka toimintaa pyörittää pohjoismaiden toiseksi paras kondiittori Vilppu Hänninen.

Teemme palkkauspäätöksen oikean henkilön löydyttyä ja työn voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme palkatulle henkilölle sopimuspalkan.

Kiinnostuitko?

Hae saman tien tästä linkistä (huom. hakemukseen riittää että täytät pakolliset tiedot sekä loppuun liität CV:si ja mahdollisen hakukirjeesi): 

http://smile2.likeit.fi/apply/185010682

Yhdessä Hox Cityn kanssa suorarekrytointia tekee Eezy Henkilöstöpalvelut.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekryn aikataulusta antaa:

Merja Ruuska

merja.ruuska@eezy.fi

0505056976

(tavoitettavissa puhelimitse parhaiten arkisin klo 10-16 välisenä aikana)

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427400
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä