Keittiömestari, Hotelli Levi Panorama
Kassiopeia Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Keittiömestari! Upealla paikalla Levin kylän yläpuolella eturinteessä sijaitseva hotelli tarjoaa ravintola- ja kokouspalveluja hotellin yhteydessä toimivissa ravintoloissa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summitissa. Houkutteleva kokonaisuus ja sijainti? Haluaisitko sinä olla Hotelli Levi Panoraman keittiömestari?

Tehtäviäsi:

Työtehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelu, ruokatuotteen suunnittelu ja kehittäminen, ruoan laadusta, katteesta ja hävikistä vastaaminen sekä tilauksista vastaaminen. Tehtävässä sinulle avautuu mahdollisuus vaikuttaa omaan työsi sisältöön ja tiimiin.

Pärjätäksesi tehtävässä, toivomme että sinulla on jo kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Haluat kehittää työyhteisöä ja kehittyä itse esimiehenä. Ajattelet asiakaslähtöisesti, olet innovatiivinen ja aidosti kiinnostunut ruuasta. Esimiehenä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot sekä jämäkkää vastuunotto- ja päätöksentekokykyä.

Tarjoamme sinulle:

Jotta pääset nauttimaan Levin parhaista näköaloista, autamme sinua löytämään alueelta asunnon ja annamme alueelle muuttavalle kertaluontoisen muuttopalkkion. Tarjoamme työpanoksestasi hyvän kokonaiskompensaation, joka sisältää kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme tietysti myös mahdollisuuden työskennellä Kassiopeian ketjun eri toimipisteissä.

Työssäsi toimit ravintolapäällikön alaisuudessa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ on vakituinen kokopäivätyö. Toivottu aloittamisaika niin pian kuin mahdollista, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa mielellään Baronan seniorikonsultti Susanna Pohjanen p 0505265446. susanna.pohjanen@barona.fi

Lähetä meille hakemuksesi tai jätä yhteystietosi oheisen linkin kautta 19.2.2022 mennessä.

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548503
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (susanna.pohjanen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505265446
  • Sijainti: Kittilä