(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme yhteistyössä asiakkaamme kanssa innovatiivista

KEITTIÖMESTARIA

kokkaamaan ja kehittämään ruokatuotetta sekä vastaamaan keittiön päivittäisestä toiminnasta Keskuskadun Dylan-ravintolaan.

Dylan Marmoripiha tarjoilee arkisin monipuolista lounasta ja viikonloppuisin brunssia sekä toteuttaa tämän lisäksi ravintolasta catering- ja edustustarjoiluja talon kokoustiloihin sekä ravintolassa järjestettäviin yksityistilaisuuksiin.

Mitä etsimme?

- kokemusta keittiömestarin, vuoromestarin ja/tai pääkylmäkön tehtävästä 

- monipuolista osaamista sekä lämpimän että kylmän keittiön puolelta 

- intoa luoda uutta ja kehittää ruokatuotetta  

- numeropäätä (keittiön kateseuranta, tilaukset) 

- hyvää tyyppiä, joka tekee maukasta ruokaa myös kiireen keskellä

 

Mitä tarjoamme?

- upeat puitteet ja konseptin, jota pääset kehittämään kanssamme

- pääsääntöisesti päivätyötä, jossa mukavasti haastetta kokeneemmallekin tyypille 

- huippuhyvän tiimin 

- kilpailukykyisen palkan 

- hyvät henkilökuntaedut 

- konsernin tuen (kehitysjohtajat, talousosasto, myynti- ja markkinointi)

 

Kuulostaako siltä, että sopisit joukkoon?

Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuussa 2020 ja aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa heti.

Voit jättää hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.