(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Helsinkiin Pitäjänmäelle (1062)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsinkiin Pitäjänmäelle

KEITTIÖMESTARIA


Lounaalla ruokailee päivittäin noin 600 lounasasiakasta ja lisäksi on kokoustarjoilua sekä jokaiselle asiakkaille on tarjolla iltapäivisin kahvin kanssa suolainen tai makea kahvileipä.

Keittiömestarina tehtäviisi kuuluvat  mm:

- keittiötoiminnasta vastaaminen annettujen tavoitteiden mukaisesti

- maittavien lounasruokien valmistaminen yhdessä tiimisi kanssa reseptiikan mukaan

- kateseuranta ja hävikin hallinta

- tavarantilaukset

- vastuu keittiön työnjohdosta ja omavalvonnasta

- yhdessä ravintolapäällikön kanssa henkilökunnan motivointi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja ravintolapäällikön sijaistaminen

Odotamme

Sinulla on:

Sinulla on kokin koulutus, tehtävään sopiva esimiestutkinto ja kokemusta vastuullisista ja tuloksellisista keittiön esimiestehtävistä. Sinulla on halussasi laadukkaan lounasruoan suunnittelu ja valmistus.

Omaat hyvät esimiestaidot ja haluat ottaa vastuun keittiön toiminnasta ja tavoitteista. Luonteeltasi olet avoin, sosiaalinen ja reipas persoona. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Olet ripeä ja yhteistyökykyinen ammattilainen vailla vertaa. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, joustavuutta ja taitoa työskennellä vaihtelevassa ympäristössä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 - 14.30 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kesäkuun loppupuolella.  

Lisätietoja arkisin antaa ravintolapäällikkö Tarja Siik gsm 050-3022 659, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.