Keittiömestari Helsinkiin (1480)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Etsimme Helsingin keskustaan kolmen toimipaikan ruokatuotteesta ja sen kehittämisestä vastaavaa

KEITTIÖMESTARIA

Nautitko tuotekehityksestä? Seuraatko alan trendejä aktiivisesti? Oletko innovatiivinen ja omaat visuaalisen silmän? Oletko yhteistyökykyinen ja vauhdikas organisaattori?

Nyt on loistava tilaisuus kehittymishaluiselle ja kehittämiskykyiselle keittiön rautaiselle ammattilaiselle.
Vastuualueelle kuuluu kolme erilaista toimipaikkaa:

Valoisa Ravintola Sisäpiha sijaitsee LAPI-talossa, Helsingin Kampissa. LAPI-talossa on monipuoliset kokous- ja saunatilat sekä lounasravintola joka toimii myös tilaus- ja juhlaravintolana iltaisin sekä viikonloppuisin.
Ravintola Sisäpihassa keittiömestari vastaa pääsääntöisesti ruoanvalmistuksesta ja näin ollen on ns. ”kotipaikka”.

La Mer on valoisa ja vireä ruoka- ja kokousravintola Helsingin Hakaniemen merellisessä miljöössä. Kahdessa kerroksessa palvelemme lounas- ja kahvila-asiakkaita maittavilla tarjoiluilla sekä vastaamme talon kokous- ja edustuspalveluista.

Amanda on upea monipalvelukohde Eteläesplanadilla. Cafe Amanda herää aamulla aikaisin tarjoilemaan aamiaistuotteita, lounaalla on salaatteja ja keittoa sekä lounasleipiä, iltapäivällä kahvila muuntautuu Viini ja Tapas Baariksi. Amandassa on myös monipuoliset kokous- ja saunatilat uima-altaineen sekä muuntautuva monitoimitila jopa 200 hengelle.

Keittiömestarina tehtäviisi kuuluvat mm.
- keittiötoiminnasta vastaaminen annettujen tavoitteiden mukaisesti
- maittavien lounas- ja edustusruokien valmistaminen
- kokous- ja kahvilatuotteiden sekä juhlaruokalistojen suunnitteleminen ja kehittäminen
- ruokatuotannon suunnittelu ja kehittäminn
- kateseuranta ja hävikin hallinta
- tavarantilaukset ja varastonhallinta
- vastuu keittiöiden työnjohdosta ja omavalvonnasta
- yhdessä ravintola- ja palveluesimiehen kanssa henkilökunnan motivointi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

Odotamme

Sinulla on kokin koulutus, tehtävään sopiva esimiestutkinto ja useamman vuoden kokemus vastuullisista ja tuloksellisista keittiön esimiestehtävistä. Sinulla on hallussasi laadukkaan lounas- ja edustusruoan sekä kahvilatuotteiden suunnittelu ja valmistus.

Omaat hyvät esimiestaidot ja haluat ottaa vastuun keittiöiden toiminnasta ja tavoitteista. Luonteeltasi olet avoin, sosiaalinen ja reipas persoona. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmästä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 17.00 välille, mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin tilauskannan mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin keskustan aluevastaava Jarno Sorasahi p. 040-596 5141, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242456
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki