(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Helsinkiin (145)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Nautitko ruokatuotteen kehittämisestä ja ruokalistasuunnittelusta? Seuraatko ravintola-alan trendejä aktiivisesti? Oletko innovatiivinen ja omaat visuaalisen silmän? Tässä loistava tilaisuus kehittymishaluiselle ja kehittämiskykyiselle keittiön rautaiselle ammattilaiselle:

Etsimme Helsinkiin Bulevardilla sijaitsevaan Ravintola Kiltakellariin

KEITTIÖMESTARIA

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Suuressa ravintolasalissa on pehmeä tunnelma, jonka luovat vuosisatoja vanhat tiiliseinät. Visionäärisen yrittäjän tapaan liiketoimintamme perustuu kahdelle kantavalle periaatteelle: tuotteiden korkealle laadulle ja hyvälle palvelulle. Lounaalla tarjoamme maukasta oman keittiön kotiruokaa ja iltaisin järjestämme elämyksellisiä tilaisuuksia jopa 250 hengelle. Tiloistamme löytyy myös kolme vanhan ajan 6-12 hengen kabinettia, joihin kokoustarjoilut saa toiveesta. 

Lue lisää Ravintola Kiltakellarista www.ravintolakiltakellari.fi

Keittiömestarina tehtäviisi kuuluvat mm.
- keittiötoiminnasta vastaaminen annettujen tavoitteiden mukaisesti
- maittavien lounas- ja edustusruokien valmistaminen
- kokoustuotteiden ja juhlamenuiden suunnittelu ja kehittäminen
- ruokatuotannon suunnittelu ja kehittäminen
- kateseuranta ja hävikin hallinta
- tavarantilaukset ja varastonhallinta
- vastuu keittiön työnjohdosta ja omavalvonnasta
- yhdessä ravintolaesimiehen kanssa henkilökunnan motivointi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

Odotamme

Sinulla on kokin koulutus, tehtävään sopiva esimiestutkinto ja useamman vuoden kokemus vastuullisista ja tuloksellisista keittiön esimiestehtävistä. Sinulla on halussasi laadukkaan lounas- ja edustusruoan suunnittelu ja valmistus. Omaat hyvät esimiestaidot ja haluat ottaa vastuun keittiön toiminnasta ja tavoitteista. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Olet avoin, yhteistyökykyinen ja vauhdikas organisaattori, jolle keittiötiimin yhdessä tekeminen ja onnistuminen on tärkeää. Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmästä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän historiallisessa ja ainutlaatuisessa ravintolamiljöössä. Pääset mukaan yhteen hiileen puhaltavaan tiimiin, jolle asiakaspalvelu on kunnia-asia.  Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 17.00 välille, mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin tilauskannan mukaan, sesonkiaikaan juhlatilaisuuksia on paljon. Palkka sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetä meille hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin keskustan aluevastaava Jarno Sorasahi p. 040-596 5141, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.