(Poistunut julkaisusta)

KEITTIÖMESTARI, HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMA
SSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Etsimme nyt Helsinki-Vantaan lentoasemalle ammattitaitoista KEITTIÖMESTARIA vastaamaan FlyInn ravintolamme keittiön toiminnasta yhdessä muiden keittiö-esimiesten kanssa.

Etsimämme henkilö on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa, niin ruoan laadussa ja esillepanossa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin. Sinulla on vahva kokemus a la carte –ruoan parissa työskentelystä. Tunnet intohimoa hyvää ruokaa kohtaan, ja Sinulla on näkemystä niin ravintolasi ruoan ja menun kehittämisestä. Lentoaseman hektisyys luo toiminnalle omat, erityislaatuiset puitteensa, joten Sinulla on oltava halu oppia pyörittämään keittiötä aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä.

Teet työtäsi hymyillen, sparraten ja valmentaen omaa joukkoasi. Olet siellä missä Sinua eniten tarvitaan. Ohjaat tiimiäsi esimerkin voimalla ja haluat, että jokainen keittiöstä lähtevä annos on huippuluokkaa.

Työympäristönä lentoasema on haastava, joten joustavuus on hyvin tärkeää. Muita tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat positiivisuus ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. Ympäristö on kansainvälinen, joten hyvä kielitaito on eduksi. Toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme lisäksi, että Sinulla on esimieskoulutus tai/ja vahva esimieskokemus. Olet sinut tietotekniikan kanssa, sillä työnkuvassasi käytät monenlaisia järjestelmiä, joihin sinut perehdytetään.

Pääset erittäin mielenkiintoiseen rooliin, kansainväliseen tiimiin ja ympäristöön. Teet yhteistyötä muiden huippuravintoloiden keittiömestareiden kanssa, vaihtuvan menun puitteissa. Pääset kehittämään ja kehittymään.

Lähetäthän hakemuksesi meille jo tänään!

Hakemuksesi ja cv:n voit lähettää viimeistään 15.03.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekry@sspfinland.fi. Mahdolliset tiedustelut voi osoittaa samaan sähköpostiosoitteeseen. Nimeäthän viestin Keittiömestarihaku.

SSP Finland on savuton työpaikka.