(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Helsingin kaupungintalolle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Haemme nyt keittiömestaria Helsingin kaupungintalon ravintolapalveluihin.

Huolehdimme kaupungintalon kaikista tasokkaista kokous- ja edustustarjoiluista. Vastaikään uudistetussa ravintolassa on tarjolla monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut, sekä täydet anniskeluoikeudet. Toimimme myös tilausravintolana. Kaupungintalon juhlapalvelumme järjestää juhlatilaisuuksia myös ainutlaatuiseen juhlahuvila Villa Jyränköön ja asiakkaidemme omiin tiloihin. Kaupungintalon keskeinen ja historiallinen sijainti kutsuu kaupunkilaisten lisäksi myös turistit nauttimaan monipuolisista palveluistamme.

Keittiömestari vastaa päivän tarjoiluiden valmistamistiimin toiminnasta ja osallistuu itse aktiivisesti laadukkaan ruoan valmistamiseen. Lisäksi keittiömestarin tehtäviin kuuluu vastuu raaka-aineiden tilaamisesta ja menusuunnittelusta keittiöpäällikön poissaollessa

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, reipas alan ammattilainen ja hyvä tiimiesimies, joka näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan. Työssä onnistumiseen sinulta vaaditaan laaja-alaisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019 mennessä. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa ravintolatoimenpäällikkö Jani Piirainen numerosta 050 567 5462.Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.