(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Helsingin kaupungintalolle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt keittiömestaria Helsingin kaupungintalon ravintolapalveluihin.

Huolehdimme kaupungintalon kaikista tasokkaista kokous- ja edustustarjoiluista. Vastaikään uudistetussa ravintolassa on tarjolla monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut, sekä täydet anniskeluoikeudet. Toimimme myös tilausravintolana. Kaupungintalon juhlapalvelumme järjestää juhlatilaisuuksia myös ainutlaatuiseen juhlahuvila Villa Jyränköön ja asiakkaidemme omiin tiloihin. Kaupungintalon keskeinen ja historiallinen sijainti kutsuu kaupunkilaisten lisäksi myös turistit nauttimaan monipuolisista palveluistamme.

Keittiömestari vastaa päivän tarjoiluiden valmistamistiimin toiminnasta ja osallistuu itse aktiivisesti laadukkaan ruoan valmistamiseen. Lisäksi keittiömestarin tehtäviin kuuluu vastuu raaka-aineiden tilaamisesta ja menusuunnittelusta keittiöpäällikön poissaollessa

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, reipas alan ammattilainen ja hyvä tiimiesimies, joka näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan. Työssä onnistumiseen sinulta vaaditaan laaja-alaisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2019 mennessä. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa ravintolatoimenpäällikkö Jani Piirainen numerosta 050 567 5462.