(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Helsingin Arabiaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt loistavalla asiakaspalveluasenteella varustettua KEITTIÖMESTARIA Helsingin Arabiaan. 

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Tehtävässä vastaat keittiön toiminnasta mm. toiminnan suunnittelun, raaka-ainetilausten sekä inventaarioiden osalta. Pääset ideoimaan ja näyttämään taitosi suunnitellessasi ja luodessasi unohtumattomia makuelämyksiä asiakkaillemme. Valmistat tiimisi kanssa monipuolisia, maistuvia ja terveellisiä aterioita sekä pienempiä tarjottavia lounastajille ja kokouspalvelujen asiakkaille. Vastaat omavalvonnan toteutumisesta, osallistut omalta osaltasi vahvasti käytännön työntekoon keittiössä sekä asiakasyhteistyöhön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6–17 välille, mutta odotamme valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin klo 6-20 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta lounasruokien kustannustehokkaasta valmistuksesta, Aromin tai muun vastaavan järjestelmän käytön hallintaa sekä yrityksen toimintaan liittyvien tunnuslukujen ymmärtämistä. Lisäksi varastonhallinta, tilausten teko ja asiakaspalvelu sujuu sinulta rutiinilla. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme, että sinulla on keittiömestarin ammattitutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvää englannin kielen taitoa. Hallitset myös perus IT-järjestelmien käytön. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2020 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  Voit liittää hakemukseen myös CV:n. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2020.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


- ISS on savuton työpaikka -