(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Haukiputaalle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Etsimme Sodexon palvelukseen Haukiputaalle pirteää ja iloista

KEITTIÖMESTARIA

Toimipaikka on henkilöstöravintola, missä lounastaa noin 100 henkilöä päivittäin ja lisäksi on edustus- ja kahvilatoimintaa. Toimipaikassa valmistetaan myös ruokaa Cook&chill-menetelmällä muutamaan pieniin palvelukoti tyyppisiin kohteisiin sekä päiväkoteihin. Tällä hetkellä toimipaikassa työskentelee lisäksesi kolme työntekijää. 

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työt mm:

- päivittäisestä toiminnasta vastaaminen
- työntekijöiden perehdyttäminen
- tuotannonohjausjärjestelmän käyttö ja raportointi
- varaston hallintaa ja ostotoimintaa
- toimipaikan yleisiä tehtäviä myös asiakaspalvelua
- ruoan, kahvila- ja välipalatuotteiden valmistusta 

Sinulla on esimieskoulutus esim. keittiömestari tutkinto ja aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Kykenet työskentelemään ketjumaisesti sovitulla tavalla. Perus tietotekniset taidot on välttämättömyys tässä tehtävässä.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva sekä. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi.

Työ on vakituinen ja kokopäivätyö. Työaika on ma - pe kello 6.00 - 18.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.
Lisätietja tehtävästä antaa aluepäällikkö Päivi Huhtamella gsm (0)50 4410823 tai sähköpostilla
paivi.huhtamella@sodexo.com

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.