(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Hartwall Arena, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Nyt etsimme keittiömestaria Hartwall Arenalle Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä pääset osaksi Helsingin moninaista kulttuurielämää ja energistä kiekkohuumaa suuren maailman malliin. Arenalla nautitaan Suomen suosituimpien tapahtumien tunnelmasta ja Jokereiden taidonnäytteistä huippuunsa hiottujen ravintolapalveluiden kera.

Nyt etsimme huipputiimiimme Keittiömestaria, vastaamaan kokonaisvaltaisesti Street Food pikaruokatoiminnoista. Työhösi kuuluu töiden organisointi, työvuorosuunnittelu, tuotteistus ja vastaat sekä tuotteiden että palveluiden laadusta. Ideoit ja kehität mielelläsi toimintaa ja pidät tärkeänä ruuan korkeaa laatua, herkullista makua ja houkuttelevaa esille laittoa. Esimiehenä olet kannustava ja opastava.Ideoit ja kehität mielelläsi toimintaa ja pidät tärkeänä ruuan korkeaa laatua, herkullista makua ja houkuttelevaa esille laittoa. Vastuullasi ovat myös tavaratilaukset ja varastojen hallinta sekä inventaariot. Raportoit keittiön toiminnasta keittiöpäällikölle, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta ravintola-alalta, esimieskokemus ja vastaavanlaiset työtehtävät katsotaan eduksi. Työsi elää tilaisuuksien mukaan eli olet tottunut vuorotyöhön. Tehtävässä tarvitset sekä suomen ja englannin kielentaitoa, hygieniapassia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan, työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä kampanja.opteam.fi/restel

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!