(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Espooseen Keilasatamaan (330)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Etsimme Espoon Keilalahdessa business parkissa sijaitsevaan ravintolaan

KEITTIÖMESTARIA

Talo on lasin ja teräksen sävyttämä Keilasataman toimistokeskus Keilaniemessä Espoossa. Tyylikäs toimitalo on kotina monille erilaisille yrityksille. Ikkunoista avautuu upea merinäköala samalla, kun ne päästävät luonnonvalon sisään.

Toimipaikkamme on moderni henkilöstöravintola, jossa käy päivittäin noin 500 lounasruokailijaa ja lisäksi on kahvilatoimintaa ja kokous- ja edustustilaisuuksia runsaasti. Asiakkaamme nauttivat kansainvälisen ravintolakonseptin monipuolisesta ruokatarjoomasta johon kuuluu mm: lounas,-, ja edustusruokaa sekä salaattibaari ja  show kitchenissä valmistettu wok-, pasta tai grilliannos  asiakkaan odottaessa lounasaikaan. Tutustu tästä Keilasataman videoon: https://rekry.oikotie.fi/administration/recruitment/19468/job_ad/21152/edit

Keittiömestarina vastaat keittiön operatiivisesta toiminnasta, laatutavoitteiden toteutumisesta sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Osallistut itse myös käytännön keittiötyöhön mm.. lounasaikaan  show kitchenin asiakaspalvelussa ja esimerkilläsi johdatat tiimisi huippusuorituksiin. Vastaat raaka-aineiden tilaamisesta, katteen ja hävikin seurannasta sekä omavalvonnasta. Otat vastuun toiminnan suunnittelusta, ohjaamisesta ja valvonnasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti, sekä asetat myös itse tavoitteita ja seuraat niiden toteutumista.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- kokemusta keittiön esimiestehtävistä sekä tehtävään sopivaa koulutusta

- vahvaa osaamista lounasruoan valmistamisesta, edustuksesta sekä a la carte keittiöstä ja kokoustarjoilutuotteista

- kustannustehokkuutta ja tuloshakuisuutta

- halua kehittää jatkuvasti toimintaa ja tuotevalikoimaa kaikissa tuoteryhmissä (lounas, edustus, kahvila)

- kokemusta tuotannon suunnittelusta ja sähköisten tuotannonohjausjärjestelmien käyttöä (esim Mashie)

 

Olet vuorovaikutustaitoinen tiiminvetäjä ja positiivisen jämäkkä esimies. Suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 7.00 - 16.00 välille, mutta toimipaikassa on myös joskus ilta-ja viikonlopputilaisuuksia, joissa olet valmis työskentelemään.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Sina Palkeinen gsm 358 (0)50 380 8499.