(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari Espoon Otaniemeen (1250)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Espoon Otaniemen Aalto-yliopiston kampuksen uudistuminen on täydessä vauhdissa. Sodexo on mukana uudistuksessa: avaamme helmikuussa 2019 uuden ravintolan Kauppakorkeakoulun kampukselle Otaniemen metrokeskuksen viereen. Tutustu  suunnitelmiin: http://business3.aalto.fi/fi/uusi-rakennus/ravintola-ja-kahvila/

Haemme nyt korkeatasoiseen, Kauppakorkeakoulun henkilöstölle suunnattuun henkilöstöravintolaan ammattitaitoista 

KEITTIÖMESTARIA

Ravintola-viinibaari Arvossa tarjoamme aamiaisen lisäksi mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvila Kylterissä on tarjolla kevyempiä keitto- ja salaattilounaita sekä leivonnaisia, erikoiskahveja, smoothieita jne. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Keittiömestarina vastaat keittiöhenkilökunnan työnjohdosta, keittiön operatiivisesta toiminnasta, laatutavoitteiden toteutumisesta sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Ammattitaitosi takaa sen, että pystyt toteuttamaan ja ylläpitämään modernin ravintolan ruokatuotetta laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Osallistut päivittäin käytännön keittiötyöhön ja omalla esimerkilläsi johdatat keittiötiimisi tekemään parhaansa joka päivä. Työssäsi vastaat lisäksi mm. raaka-aineiden tilaamisesta, katteen ja hävikin seurannasta sekä omavalvonnasta. Aisaparinasi toimii ravintolan asiakaspalveluvastaava ja tukenasi Aallon asiakkuudesta vastaava aluevastaava. 

Odotamme

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- vahvaa osaamista edustusruuan valmistuksesta
- taloudellista ajattelukykyä 
- hyviä organisointitaitoja ja vastuunottokykyä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Johdat keittiötiimiä ammattitaidolla ja omalla esimerkilläsi. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Positiivisuus ja tekemisen ilo näkyvät toiminnassasi joka päivä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttö. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito lasketaan hakijalle eduksi. Myös anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välille, mutta osallistut myös iltatilaisuuksiin tarvittaessa. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi tammikuussa 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Vesa Sahlman p. 050-567 9252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.