Keittiömestari Compass Groupin ravintola Compassiin
Compass Group / Sweco (Compassi)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Ravintola Compassi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Sen ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen henkilökunta on aina valmiina palvelemaan asiakkaitaan erinomaisesti. Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat ovat sateisenkin päivän piristys ja mielenkiintoinen sekä vaihteleva työympäristö pitää työn inspiroivana.

Haemme nyt KEITTIÖMESTARIA vakituiseen työsuhteeseen Compass Groupin ravintola Compassiin

Sovit tehtävään loistavasti, jos olet aidolla palolla keittiötyöskentelyä kohtaan varusteltu alan ammattilainen, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta suutalouskeittiön johtamisesta sekä näyttöä ison ja monipuolisen lounasravintolan toiminnan kehittämisestä. Olet huumorintajuinen, innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen ja johdat sekä kehität keittiön toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi kanssa. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielentaitoa. Esimies- sekä ravintola-alankoulutus katsotaan eduksi.

Keittiömestarina vastaat noin 400 lounasaterian ja useiden kokous- ja edustustilausten päivittäisestä valmistumisesta ja oikea-aikaisesta tarjoilusta. Tehokkuusajattelu on sinulle tuttua, joten ymmärrät henkilöstöravintolan keskeiset tunnusluvut ja toiminnanohjausjärjestelmät. Kykenet niiden avulla sekä johtamaan päivittäistä toimintaa, että suunnittelemaan reseptiikan, ruokalistat ja raaka-ainetilaukset. Lisäksi pääset olemaan mukana kehittämässä ravintolan toimintaa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Työtunteja on tarjolla 112,5h/3vk ja vuorot sijoittuvat arkisin päiväsaikaan. Työllistyt Compass Groupin työntekijäksi ja Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287865
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 04578815058
  • Sijainti: Helsinki