(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Compass Group Postelli
Compass Group / Posti PT7 Postelli

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen keittiömestaria työskentelemään Compass Groupin lounasravintola Postelliin.

Etsimällämme henkilöllä pysyy langat käsissä, on sitten kyse tilauksien tekemisestä, tai lounasruoan valmistuksesta. Sinulla on jo jonkin verran esimieskokemusta ja teet työtäsi suurella sydämellä. Tässä paikassa huolehdit lounaan n.700 asiakkaalle muun henkilökunnan kanssa, tämän lisäksi ravintolassa tuotetaan lounas myös toiseen pienempään ravintolaan. Postellissa järjestetään myös paljon edustustilaisuuksia; coctail-tilaisuuksista erilaisiin lounasbuffet tilaisuuksiin.

Olet järjestelmällinen ja pärjäät itsenäisessä työssä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisenä. Vastuullasi on keittiön johtaminen ja kehittäminen. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja omaat hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Tehtävässä tarvitset sekä suomen- että englanninkielen taitoa.

Tässä tehtävässä töitä tehdään maanantaista perjantaihin päiväsaikaan. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus tehtävässä määrittyy sopimuksen mukaan. Työt alkavat syyskuussa/sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suoraan Compass Groupin työntekijäksi. Barona toimii kumppanina rekrytoinnissa.

Lisääthän hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi.

Kuulostaako sinun seuraavalta työpaikalta? Hae tehtävään nyt!