(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari , Compass Group Life Science Center
Compass Group, Life Science Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme äitiysloman sijaisuuteen keittiömestaria työskentelemään Compass Groupin lounasravintola Life Science Centeriin.

Etsimällämme henkilöllä pysyy langat käsissä, on sitten kyse tilauksien tekemisestä, tai lounasruoan valmistuksesta. Sinulla on jo jonkin verran esimieskokemusta ja teet työtäsi suurella sydämellä. Tässä paikassa huolehdit lounaan n.400 asiakkaalle muun henkilökunnan kanssa, tämän lisäksi ravintolassa tuotetaan lounas myös toiseen pienempään ravintolaan. Lisäksi vastaat edustus ja grillipisteestä.

Olet järjestelmällinen ja pärjäät itsenäisessä työssä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisenä. Vastuullasi on keittiön johtaminen ja kehittäminen. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja omaat hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Tehtävässä tarvitset sekä suomen- että englanninkielen taitoa.

Tässä tehtävässä töitä tehdään maanantaista perjantaihin päiväsaikaan. Tehtävä on kokoaikainen ja haemme keittiömestaria äitiysloman sijaisuuteen. Palkkaus tehtävässä määrittyy sopimuksen mukaan. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy suoraan Compass Groupin työntekijäksi. Barona toimii kumppanina rekrytoinnissa.

Lisääthän hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi.

Kuulostaako sinun seuraavalta työpaikalta? Hae tehtävään nyt!