(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Compass Group Finland Oy
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Compass Group Finland Oy toimii valtakunnallisesti käsittäen yli 60 ravintolaa, joissa työskentelee reilut 300 työntekijää. Lisäksi huolehdimme muutaman asiakasyrityksen tukipalveluista, kuten vastaanotto-, puhelinvaihde-, välipala-/kahvi-automaatti- ja siivouspalvelut. Ruokapalveluiden sektorilla käytämme Eurest – liiketoimintabrändiä. Emoyhtiömme Compass Group PLC toimii maailmanlaajuisesti yli 50 maassa, yli 50 000 toimipaikassa, työllistää yli 500 000 työntekijää ja valmistaa päivässä yli 5 miljardia ateriaa.

Keittiömestarina vastaat noin 350 lounasaterian ja useiden kokous- ja edustustilausten päivittäisestä valmistumisesta ja oikea-aikaisesta tarjoilusta. Linjastolounaan lisäksi lounastarjontaan kuuluvat Food Court tyyppiset vitriinimyyntipisteet Grill ´n` Wok, Artesan ja Salad. Olet energinen, innovatiivinen sekä ratkaisuhakuinen. Sinulla tulee olla vahva kokemus keittiön johtamisesta sekä näyttöä ison ja monipuolisen lounasravintolan toiminnan kehittämisestä. Johdat ja kehität keittiön toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi ja lähimmän esimiehesi kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielen osaamista, suurkeittiön ja vitriinimyynnin ruoanvalmistus- ja suunnittelutaitoa, innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta. Tarvitset myös esimieskoulutuksen sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja. Muutaman vuoden kokemus keittiöesimiehen tehtävästä on välttämätöntä menestyäksesi tehtävässä.

Vastaat keittiösi spiritistä, johtamisesta ja kehittämisestä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisinä, ja viihdyt toiminnan keskipisteessä. Tehokkuusajattelu on sinulle tuttua joten ymmärrät henkilöstöravintolan keskeiset tunnusluvut, toiminnanohjausjärjestelmät, kuten Jamix ja kykenet niiden avulla sekä johtamaan päivittäistä toimintaa että suunnittelemaan reseptiikan, ruokalistat ja raaka-ainetilaukset.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 7:00-15:00

Tarjoamme sinulle:

  • Ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ravintolassa

  • Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat

  • Mielenkiintoisen työympäristön

  • Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän

  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa

  • Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi

    Edellytykset työnsaannille: Esimiestyö, Keittiömestari
    Eduksi luettavat asiat: esimieskokemus