(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Cantina West, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018
Ravintola Cantina West on meksikolainen ravintola, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmikadulla. Olemme Suomen ensimmäinen texmex-saluuna ja texmex-ruokakulttuurin edelläkävijä, joka on tarjonnut tulisen tunnelmallisia elämyksiä jo vuodesta 1990 lähtien. Cantina Westiin sisään astuessaan asiakas kohtaa lämpimän, mutta iloisen tunnelman. Ruokatuote on raikas, tuore, makurikas ja käsityönä valmistettu. Lisäksi sosiaalinen ruokailu on nostettu erityisesti esille asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Cantina Westissä on Suomen laajin tequila-valikoima ja parhaat mansikkamargaritat. Tequila-valikoimassamme on yli 40 eri tequilaa.

Etsimme kettiömestaria vakituiseen työsuhteeseen Cantina Westiin.
Valittu henkilö tulee työskentelemään ravintolan aukiolojen puitteissa 2-vuorotyössä.


Edellytämme sinulta

- taitoa valmistaa tehokkaasti tasokasta ja maukasta ruokaa
- kehitysmyönteistä ja joustavaa asennetta sekä halua oppia myös itse lisää
- kokemusta ja näyttöjä keittiötoimintojen ja ihmisten johtamisesta
- sitoutuneisuutta, yhteistyökykyä ja tuloshakuisuutta


Tarjoamme sinulle

- toimivan Cantina Westin tiimin koko konsernin hyvät esimiesverkostot
- kilpailukykyisen ja tulokseen perustuvan palkkauksen
- kokeneen organisaation tuen, oikeudenmukaista ja hyvää johtamista


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?
Lähetä meille työhakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249