(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Base Catering (Helsinki)
Base Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Base Catering on jo yli 10-vuoden kokemuksella osoittanut paikkansa pääkaupunkiseudulla – luotettava, laadukas, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen pitopalveluyritys, joka antaa asiakkaillensa kaiken huomionsa tilaisuudesta riippumatta. Vankka kokemus juhlien ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestämisestä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden toteuttaa itseään ja luoda tapahtumasta juuri heidän näköisensä. Lisää yrityksestämme osoitteessa www.basecatering.fi.

Haemme asiakasyrityksellemme Base Cateringille luovaa ja alasta innostunutta keittiömestaria vahvistamaan heidän loistavaa tiimiään sekä tukemaan yrityksen kasvua entisestään.

Keittiömestarina vastaat keittiön toiminnasta osallistuen itse myös operatiiviseen toimintaan. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi luoden laadukkaita ja herkullisia makumatkoja asiakkaille. Työssäsi vastaat lisäksi ruokalistan suunnittelusta, raaka-aineiden tilauksista ja keittiön työntekijöiden perehdytyksestä.

Odotamme hakijoilta keittiömestarin koulutusta ja aikaisempaa kokemusta keittiömestarin työtehtävistä. Sinulla on raikas ote tämän päivän ruokatuotteisiin ja alan trendeihin sekä halu kehittyä alalla ja kehittää uutta. Olet innovatiivinen ja haluat kertoa ruoanlaitolla omaa tarinaasi. Sinulta löytyy kykyä työskennellä yksin ja johdat tiimiäsi rennolla, mutta varmalla otteella. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulta löytyy myös joustoa työaikojen suhteen. Työtä tehdään pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa ja työt sijoittuvat ma-la välille. Työn ajoittain liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa saa toteuttaa itseään ja ideoitaan. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja pääset edustamaan yrityksen laadukasta palvelua. Saat mukavan työympäristön ja luovasti hullut työkaverit, joiden ammattitaito tukee työssäsi menestymistä.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 22.1. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.