(Poistunut julkaisusta)

Keittiömestari, Apukka Resort, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020
Astu pirttiin, keittiömestari!

Apukan vanhat tarinat ja perinneruuat tarjoavat työpaikan osaavalle keittiömestarille kansainvälisessä tunnelmassa Olkkajärven rannalla.

Viihdyt kauhan varressa sisällä ravintolassa sekä ulkona avotulen äärellä. Viihdyt vieraittesi parissa ja osaat tarinoida ruuasta myös englanniksi. Olet hyvä luomaan uusia tuotteita ja elämyksiä ravintolan asiakkaille aina aamiaisesta kokoukseen ja illalliseen, kansainväliset vieraatkin huomioiden. Kumppanisi työssä on ravintolapäällikkö, jonka kanssa yhdessä kehitätte ravintola Aitan toimintaa ja asiakaspalvelua.

Suunnittelet keittiöhenkilökunnan työvuorolistat järkevästi sekä taloudellisesti ja johdat henkilökuntaasi joustavalla esimerkilläsi. Käytännön työskentelyn lisäksi tavarantilaukset ja varastonhallinta ovat osa arkeasi.

Työ on aluksi sesonkiluontoinen, mutta tavoitteena tarjota työtä jatkossa ympärivuotisesti


Edellytämme sinulta

- vankkaa kokemusta ruokaravintolan esimiestehtävistä ja käytännön työtehtävistä
- kiinnostusta ja intohimoa suomalaisten raaka-aineiden käyttämiseen innovatiivisesti
- tarkkuutta ruokatuotteen laadun varmistamiseksi taloudellisesti
- kokemusta menujen suunnittelusta kustannuslaskelmineen
- halua johtaa ja innostaa tiimiäsi sekä tuottaa heidän kanssaan elämyksiä asiakkaille
- englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- upeat puitteet työskentelyyn hiljattain uusitussa ravintolassa
- vapaus kehittää keittiön toimintaa ja tarjontaa itsenäisesti
- mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän
- ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.
Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin,
mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

StaffPoint HoReCa-rekrytointi
StaffPoint Oy
Vaihde 030 047 2000
horecapohjois-suomi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi