Keittiömestari, ABC Masuuni

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Tietoa tehtävästä

Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria ABC Masuuniin

Sinun tehtäväsi liikennemyymälän keittiömestarina

Rakkaus ruokaan ja tyytyväiset asiakkaat motivoivat sinua työssäsi. Olet intohimoinen kokki ja omalla toiminnallasi varmistat laadukkaan ja kannattavan keittiötoiminnan toteutumisen. Valmistat herkullisia ruoka-annoksia, tunnet listatuotteet, osaat ottaa haltuun vaihtuvan kampanjatarjonnan ja tarvittaessa myös muuttaa lista-annoksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hoidat lounaspöydän ruokien valmistuksen ja houkuttelevan esillepanon samalla intohimoisella työasenteellasi.

Ohjaat toimintaa asiakasvirran mukaan huolehtien tuotteiden oikea-aikaisesta saatavuudesta ja laadusta. Tunnet toimipaikan ja ABC-ketjun käytännöt, pelisäännöt ja ohjeet, ja osaat johtaa vuoroasi neuvoen ja opastaen näiden mukaiseen toimintaan. Osaat myös kannustaa ja motivoida työtovereitasi huippusuorituksiin ja luoda hyvää työilmapiiriä. Vastuullasi on koko keittiön toiminta ja vuoron myyntitavoitteiden seuranta.

Me tarjoamme

Meillä pääset mukaan ABC Masuunin huipputiimiin, jossa ilo ja nauru varmasti sisältyvät työpäivääsi. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia, vauhtia ja uutta opittavaa varmasti riittää. Henkilökuntaamme kuuluvat saavat S-ryhmän ja SSO:n erinomaiset henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi.

Työ on vakituinen, kokoaikainen 37,5h/vko.
Tutustu tuleviin työkavereihisi osoitteessa https://facebook.com/abcmasuuni.

Haluathan tulla mukaan luomaan kanssamme unohtumattomia kokemuksia niin asiakkaille kuin työkavereille? Haethan jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa. Suur-Seudun Osuuskauppa työllistää yli 1100 ammattilaista.

Olemme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2020! Arvojamme ovat Rohkeus, Vastuullisuus ja Avoimuus.

Tutustu meihin SSO:laisiin osoitteessa http://sso.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 12.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Pekka Keränen, puh. 044 3205 555

Tutustu työpaikkaan