(Poistunut julkaisusta)

Keittiökalustemyyjä
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019
Keittiövalinta on lahtelainen kalustevalmistaja, jolla on oma tuotantolaitos sekä myymälä Lahdessa. Keittiövalinta tarjoaa asiakkailleen laadukkaan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan. Markkinan kasvaessa Keittiövalinta on laajentamassa toimintaansa, ja avaa uuden myymälän Vantaan Tammistoon elo-syyskuussa 2019.

Haemme Vantaalle uuteen myymälään KAHTA KALUSTEMYYJÄÄ

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tavoitteellisesta kalustemyynnistä. Pidät asiakaspalvelusta sekä asiakkaalle oikeiden ratkaisujen löytämisestä. Sinulla on aitoa intohimoa myyntityötä kohtaan ja motivaatio oppia uutta. Toimit työssäsi itsenäisesti, olet tuloshakuinen sekä vastuuntuntoinen tekijä. Omaat hyvät it-taidot, aikaisempi kokemus Winner-suunnitteluohjelmasta on eduksesi.
 
Tarjoamme sinulle perheyrityksen tuen sekä laadukkaan ja asiakasystävällisesti hinnoitellun tuotevalikoiman ja kiinteän kuukausipalkan. Uuden myymälän myötä pääset alusta alkaen osaksi asiakassuhteiden ja toiminnan kehittämistä. Perehdyttämiskoulutus tehtävään tapahtuu Lahden toimipisteessä, jossa pääset tutustumaan tarkemmin yrityksen toimintatapaan, tuotteisiin ja tuotantovaiheisiin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 25.6. alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan Keittiövalinnalle.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.