(Poistunut julkaisusta)

Keittiökalustemyyjä Vantaalle!
White Forest Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
White Forest Oy
Keittiökalustetukku on vuonna 1995 perustettu keittiö­ ja kylpyhuonekalusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut liike, jonka toiminnasta vastaa White Forest Oy.

Toimitamme kotimaiset ja laadukkaat kaapistot, säilytysjärjestelmät ja liukuovet nopeasti ja järkevään hintaan. Teemme yhteistyötä alan pitkäaikaisten toimijoiden kanssa.

Myymälämme, toimistomme ja varastomme sijaitsevat saman katon alla Vantaan Varistossa. Laaja tuotevarastomme takaa nopeat toimitusajat. Henkilökuntaamme kuuluu neljän asiantuntevan myyjän lisäksi kokeneita puuseppiä, jotka räätälöivät tilauksia vaativiinkin tarpeisiin.
Toimenkuva
Haemme nyt White Forest Oy:lle keittiökalustemyyjää Vantaalle.

Keittiökalustemyyjänä työhösi kuuluvat mm. kalusteiden myynti sekä keittiösuunnittelu Winner-suunnitteluohjelmaa apuna käyttäen. Hoidat myyntiprosessit itsenäisesti alusta loppuun saakka ja tulet olemaan myös jonkin verran mukana suunnittelutyössä yhdessä tuotannon kanssa. Kiinnostuksesi mukaan voi tehdä joko kulutus- tai yritysasiakasmyyntityötä.
Odotamme sinulta
Toivomme sinun olevan tuloksellinen ja suunnitelmallinen työssäsi. Olet tehokas ja asiakkaiden kohtaaminen on sinulle luontevaa ja haluat palvella heitä asiantuntevasti sekä laadukkaasti. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen ja tahdot olla mukana toteuttamassa asiakkaiden tarpeita vastaavia, unelmien keittiöitä!
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta keittiökalusteiden myynnistä. Lisäksi olisi mahtavaa, jos sinulta löytyisi kokemusta myös keittiönsuunnitteluohjelmasta - asiakkaalla on käytössä Winner -suunnitteluohjelma, joten kokemus tästä on iso plussa! Tässä työssä tarvitset lisäksi B-ajokorttia.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa sekä kannustavassa työympäristössä, jossa pääset hyödyntämään ongelmanratkaisukykyä ja luovuuttasi!

Työsuhde on 6 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen vakinaistuminen on mahdollista. Töitä tehdään arkisin ma-pe klo 8-16 ja klo 10-18. Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, käy täyttämässä hakemus sivuillamme vmp.fi ja HAE tehtävää. Liitä hakemuksesi mukaan CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattorit helsinki@vmp.fi.
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2019 mennessä.