(Poistunut julkaisusta)

Keittiökalustemyyjä Vantaalle!
White Forest Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018
White Forest Oy
Keittiökalustetukku on vuonna 1995 perustettu keittiö­ ja kylpyhuonekalusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut liike, jonka toiminnasta vastaa White Forest Oy.

Toimitamme kotimaiset ja laadukkaat kaapistot, säilytysjärjestelmät ja liukuovet nopeasti ja järkevään hintaan. Teemme yhteistyötä alan pitkäaikaisten toimijoiden kanssa.

Myymälämme, toimistomme ja varastomme sijaitsevat saman katon alla Vantaan Varistossa. Laaja tuotevarastomme takaa nopeat toimitusajat. Henkilökuntaamme kuuluu neljän asiantuntevan myyjän lisäksi kokeneita puuseppiä, jotka räätälöivät tilauksia vaativiinkin tarpeisiin.
Toimenkuva
Haemme nyt asiakasyrityksellemme keittiökalustemyyjää Vantaalle!

Keittiökalustemyyjänä työhösi kuuluu mm. kalusteiden myynti sekä keittiösuunnittelu Winner-suunnitteluohjelmaa apuna käyttäen. Hoidat myyntiprosessit itsenäisesti loppuun saakka ja tulet olemaan jonkin verran mukana suunnittelutyössä myös tuotannon kanssa.
Odotamme sinulta
Toivomme sinun olevan tuloksellinen ja suunnitelmallinen työssäsi. Olet tehokas ja asiakkaiden kohtaaminen on sinulle luontevaa ja haluat palvella heitä asiantuntevasti sekä laadukkaasti. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen ja tahdot olla mukana toteuttamassa asiakkaiden tarpeita vastaavia, unelmien keittiöitä!
Koulutus ja työkokemus
Hakemallamme henkilöllä tulee olla aiempaa kokemusta Winner-suunnitteluohjelmasta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olisi myös toivottavaa, että sinulla on B-ajokortti ja auto käytettävissä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa sekä kannustavassa työympäristössä, jossa pääset hyödyntämään ongelmanratkaisukykyä ja luovuuttasi!

Työsuhde on 6 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua. Töitä tehdään arkisin ma-pe klo 9-17 tai klo 10-18. Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja HAE tehtävää. Liitä hakemuksesi mukaan CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattori Niina Blom arkisin klo 9-15 välillä p. 0403075107 tai niina.blom@vmp.fi
Kesto
6 kuukautta, jonka jälkeen vakinaistuminen.
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.04.2018 mennessä.