(Poistunut julkaisusta)

Keittiökalustekauppias
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Kotimaisia Petra-keittiöitä on tehty jo vuodesta 1978 lähtien. Suomen suosituimman keittiömerkin keittiöitä löytyy jo tuhansista kodeista. Petran päämyyntikanava on rauta- ja sisustuskaupan markkinajohtaja K-Rauta. Kehitämme keittiöitämme kaiken aikaa ja haemme ratkaisuja sekä erilaisten käyttäjien tarpeisiin että myös monenlaisiin tiloihin soveltuviksi. Tuotteillamme on avainlippumerkintä ja ne valmistetaan Lahdessa Novart Oy:n tehtaalla. Novart Oy on Suomen johtava keittiökalustevalmistaja ja osa Euroopan suurinta keittiöalan yritystä Nobia-konsernia.

Haluatko olla mukana toteuttamassa keittiöunelmia? Onko haaveenasi keittiöalan yritys?

Tarjoamme siihen nyt mahdollisuuden Petra -keittiökauppiaana.

Etsimme osaavaa ja energistä myynnin ammattilaista, joka haluaa tehdä tulosta sekä luoda asiakkaille unelmia keittiöiden muodossa. Olet hyvä verkostoituja ja mahdollisesti sinulla voi jo olla kattavat verkostot Tampereen seudun alueella. Vastineeksi tarjoamme sinulle kalustevalmistaja Novart Oy:n ketjuohjauksen tuen sekä tasokkaat työvälineet, joiden avulla pääset rakentamaan polkuasi menestyväksi yrittäjäksi.

Petra-keittiöt on tunnettu ja arvostettu keittiöbrändi, jonka valikoima pohjaa suomalaisiin laadukkaisiin avainlipputuotteisiin. Tuotteidemme sekä laadukkaan oheisvalikoiman avulla pääset rakentamaan uniikkeja ja tasokkaita keittiökokonaisuuksia. Kauppapaikkana Tampereen Lielahden K-Rauta on monipuolinen sisustamisen ja raken­tamisen rautakauppa, jossa asiakkaina on pientalorakentajia sekä remontoijia.

Vastuullasi on kauppiaana Lielahden K-Raudan Petra-myymälä sekä tuotteiden myynti. Tukenasi on Suomen suurimman ja vakavaraisimman kalustetoimijan Novart Oy:n myyntiorganisaatio, jossa ammattitaitoiset kollegat antavat sinulle tarvittavan tuen tuloksellisen myynnin aikaansaamiseksi. Menestystäsi vauhdittavat valmiin konseptin edut sekä modernit ja kattavat työvälineet. Edellytämme kokemusta myyntityöstä ja arvostamme rakennus- ja sisustusalan tuntemusta. Sinulta löytyy aito halua auttaa asiakasta matkalla kohti keittiöunelmaa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ole yhteyksissä Novart Oy:n myyntipäällikkö Matti Tervoon, kerromme mielellämme tehtävästä sekä franchising -jälleenmyyntikonseptistamme lisää.