(Poistunut julkaisusta)

Keittiöhefe
Soupster Family

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2018

Haussa keittiöhefe Allas Sea Poolille!

Allas Sea Pool –merikylpylän alueelta löytyy kaksi eri ympärivuotista ravintolaa (Neighbour Bistro & Allas Cafe), useita juhlatiloja ja Helsingin merkittävin terassikompleksi. Kahden eri ravintolan ruokatuotteen konseptointi ja keittiöiden pyörittäminen sekä monipuolinen cateringtarjoilujen ja kahvilatuotteiden valmistaminen – kuulostaako tarpeeksi haastavalta? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme keittiöhefe pyörittämään hektistä ruokapuolta Altaalla.

Keittiön päällikkö vastaa kahden ravintolan ruokatuotteen konseptoinnista ja kehittämisestä sekä kaikesta keittiöiden päivittäiseen pyörittämiseen liittyvästä työvuorolistoista tilauksiin ja kateseurantaan. Tämän lisäksi hefen vastuualueisiin kuuluu catering/kokoustarjoilujen suunnittelu ja toteutus Allas Sea Pool – kompleksin alueella sijaitseviin tiloihin ja tilaisuuksiin. Päällikkö on keittiön osalta tulosvastuussa ravintolatoimenjohtajalle ja ravintoloitsijalle.

Työajat tehtävässä tulevat olemaan liukuvat ja toiminnalla on vahva painotus kesäaikaan. Toivomme hakijoilta kokemusta erilaisista ravintoloissa työskentelystä ja mahdollisimman moninaisista tehtävistä. Vaikka kokonaisuuden kanssa tulee olemaan erityisesti kesäsesonkina hektistä, toivomme hakijoilta näkemystä ja visiota keittiön jatkuvasta kehityksestä, joka on yksi konsernimme arvoista. Mottomme on ’Good vibes are contagious’, joten olethan people person ja pyrit johtamaan keittiötä ammattitaidon lisäksi hyvällä fiiliksellä.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian vuoden 2018 alussa sopimuksen mukaan. Tiedustelut sähköpostitse osoitteesta mirkka@soupster.com. Laita hakemuksesi tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti kun kemiat kohtaavat!

 

www.neighbour.fi

www.allasseapool.fi