(Poistunut julkaisusta)

Keittiöesimies Tuusulan kunnalle
Tuusulan Kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsimme keittiöesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen asiakkaallemme Tuusulan kunnalle, Rykmentinpuiston keskuskeittiöön.

Toimit keittiöesimiehenä Rykmentinpuiston keskuskeittiöllä toisen keittiöesimiehen kanssa. Keskuskeittiöltä lähtee 7000 annosta päivässä 34 toimipisteeseen. Kohteessa on esimiesten lisäksi 4 kokkia ja 4 ruokapalvelutyöntekijää. Saat tueksesi mukavan, kehitysmyönteisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Ruoka valmistetaan keskuskeittiöllä kylmävalmistusmenetelmällä, joten sen tuntemus katsotaan eduksesi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa restonomin korkeakoulututkintoa, ruokapalvelujen laaja-alaista tuntemusta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä atk-valmiuksia. Kokemus sähköisistä tukkutilausjärjestelmistä, ammattikeittiöiden tuotannonohjausjärjestelmistä tai muista alan atk-sovelluksista katsotaan sinulle eduksi. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaista kokemusta sinulla näistä on.

Arvostamme tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisu- ja kehittämiskykyä sekä yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rohkeaa sitoutumista ja taitoa tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävien vaativuusarvioinnin mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaan. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Edellytämme myös hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta.