(Poistunut julkaisusta)

Keittiöesimies, Antell HTC Ruoholahti, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Haemme uuteen keväällä avattavaan ravintolaan ammattitaitoista tekijää vakituiseen työsuhteeseen Antellille.
Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen ja tarvittaessa voit joustaa myös ilta- ja viikonloppuaikoina tarpeen mukaan. Työt alkavat viimeistään 1.4.2020.

Keittiömestari toimii yhteistyössä keittiöpäällikön kanssa ja vastaa ruoanvalmistuksesta lounaalle keittiötiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluvat ruoan valmistuksen lisäksi ruokalistojen suunnittelu, kuormien purku, sekä tilauksien ja inventaarioiden toteutus. Päivittäinen lounastajamäärä on noin 500 henkeä. Rutiinitöihin kuuluu myös omavalvonta ja asiahuoltoa.

Toivomamme henkilö on idearikas tiimipelaajaa, joka on tottunut joustavaan ja muuttuvaan työrytmiin. Alan trendien seuraaminen kuuluu henkilön intohimoihin sekä uusien asioiden kokeileminen ja kehittäminen on osa jokapäiväistä tekemistä. Myös asiakasrajapinnassa työskentely sujuu luonnollisesti ja hymy on herkässä!


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
Erinomaista organisointikykyä
Ammattiylpeyttä
Joustavuutta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä
Tilaisuuden päästä kehittämään ja toteuttamaan laadukasta ruokatuotetta
Mukavat työkaverit
Vakituisen työsuhteen Antellin organisaatiossa


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Oletko valmis haastamaan itsesi Antellin uudessa toimipisteessä? Jätä hakemus sivuillamme www.staffpoint.fi.


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi