(Poistunut julkaisusta)

Keittiöaputyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo ja erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluatko työskennellä ajoittain hektiselläkin ravintola-alalla?

Haemme nyt KEITTIÖAPUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaillemme Lappeenrantaan ja Imatralle sekä lähialueille.

Etsimme osaavia ja ripeitä keittiöapulaisia avustamaan monipuolisissa keittiötöissä. Asiakkaidemme kohteet ovat pääasiassa henkilöstö- ja lounasravintoloita ja työtehtävät sisältävät kohteesta riippuen ruoanvalmistuksessa avustamista, linjastosta huolehtimista sekä astiahuoltoa. Osassa kohteista tehtäviin voi kuulua myös kassatyöskentelyä. Personalhusetilla sinulla on mahdollisuus tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan osa- tai kokoaikaisesti. Työajat voivat vaihdella ja töitä voi olla sekä arkisin että viikonloppuisin.

Mitä odotamme sinulta? Alalle sopiva koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus keittiötöistä on toki eduksi, mutta tärkeintä on, että hoidat tehtäväsi ripeästi ja vastuullisesti hyvällä asiakaspalveluasenteella. Ravintola-alalla työpäivät voivat olla ajoittain kiireisiä ja hyvät tiimityö- sekä organisointitaidot ovat tarpeen työssä menestymiseksi. Aiempi kassakokemus katsotaan myös eduksesi. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian ja kerro meille lisää itsestäsi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi