(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia/tiskareita
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka aloitti toimintansa 1.1.2013 kun haminalainen Osuuskauppa Ympyrä ja kouvolalainen Osuuskauppa Ympäristö yhdistyivät. Kymen Seudun Osuuskauppaan kuuluu monia kymmeniä kauppoja kuten S-Marketit, Prismat, Salet, ABC-Liikenneasemia, Sokoksia, auto- ja rautakauppoja ja hotelleja.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksillemme eri kohteisiin Kouvolan alueelle (mm. Valkeala, Utti, Kuusankoski, Kausala) keikkatyöntekijöitä erityyppisiin keittiön aputehtäviin sekä tiskaukseen. Tehtävinä on mm. astiahuolto sekä muut keittiön avustavat työt. Työtä on keikkaluonteisesti sekä arkena että viikonloppuisin, joten työ on erinomainen esimerkiksi toisen työn tai koulun oheen.
Odotamme sinulta
Eduksi on aikaisempi koulutus tai kokemus vastaavista tehtävistä, mutta tärkeämpää on ahkeruus, motivoituneisuus sekä joustava käytettävyys. Odotamme sinulta myös omatoimisuutta ja reipasta asennetta. Auton käyttömahdollisuus on välttämätön, sillä kohteita on ympäri Kouvolan aluetta.
Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi eduksi.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.03.2020 mennessä.