(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Hoi Sinä, keittiössä kaivataan apuasi! Miltä kuulostaa monipuolinen ja joustava työ Turun ravintolamaailmassa, joka kaiken huipuksi tarjoaa loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen? Haemme keittiöapulaisia Turun alueelle!

Meillä pääset tekemään alan töitä juuri omien ehtojesi mukaisesti. Tarjoamme keikkatyötä eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten tämä on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Joustavan keikkatyön lisäksi tarjoamme myös pidempiä työsuhteita, joissa pääset työskentelemään yhtäjaksoisesti samassa työpisteessä. Meillä työ on helppo yhdistää muuhun elämään, sillä voit ottaa vastaan juuri Sinulle sopivat työvuorot!

Keittiöapulaiselta toivomme aitoa kiinnostusta ravintola-alaan ja ruoanlaittoon. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti Turun alueella ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina, mutta toivomme, että olet halukas työskentelemään erityisesti päivävuoroissa.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Näissä hommissa ei peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen.

Mikäli koet tämän olevan sinun paikkasi, älä epäröi jättää hakemustasi jo tänään! Jäämme odottamaan yhteydenottoasi.

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille hakulomakkeen kautta. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus