(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KEITTIÖAPULAISIA keikkatyöhön asiakkaamme toimipisteille Rovaniemelle.


Keittiöapulaisena huolehdit asiakkaan astiahuollon tehtävistä sekä muista keittiön avustavista tehtävistä. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Työvuorojen kesto vaihtele 4-7,5 tunnin välillä ja työajat sijoittuvat klo 7 - 18 välille. Työtä on tarjolla lähes päivittäin asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja Personalhusetin keikkalaisena sinun on mahdollista ottaa vastaan vuoroja aikataulujesi mukaan joko silloin tällöin tai useita vuoroja viikossa.

Työkohteita on useita, joten työtä pääsee halutessaan tekemään eri kokoisilla keittiöillä. Mikäli osaamistasosi riittää, pääset myös tekemään sijaisuuksia ruokapalvelutyöntekijänä.

Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia.

Hae paikkaa pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi