(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Opteamilaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme reippaita ja oma-aloitteisia KEITTIÖAPULAISIA keittiön avustaviin tehtäviin Turun seudulle.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työkohteet vaihtelevat kouluista, päiväkodeista ja palvelukeskuksista aina henkilöstöravintoloihin.

Edellytämme, että sinulla on vähintään alan koulutus ja kaikki aikaisempi työkokemus keittiön avustavista työtehtävistä katsotaan suureksi eduksi. Sinulta löytyy myös hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Nautit vaihtelevista työtehtävistä ja sinulla on myös työtä pelkäämätön asenne ja viihdyt ripeätahtisessakin työssä. Työkohteet saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille hakulomakkeen kautta.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi