(Poistunut julkaisusta)

KEITTIÖAPULAISIA
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuolinen valikoima työvuoroja eri ravintoloissa ja joustavat mahdollisuudet työvuorolistan rakentamiseen? Haemme KEITTIÖAPULAISIA keikkatöihin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Näissä hommissa ei peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu!

Opteamin työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Pääset halutessasi tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti Kirkkonummen, Vihdin tai Lohjan alueella. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina, mutta toivomme, että olet halukas työskentelemään erityisesti arkisin päivävuoroissa.

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Oma auto