Keittiöapulaisia, Turku
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021
Me täällä StaffPointilla olemme merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Suomessa. Löytäisitkö sinä kenties uuden uran StaffPointin asiakasyrityksillä työskentelyn parista? Meidän listoillamme on sulassa sovussa niin alan kovaksikeitettyjä konkareita kuin uusia tulokkaitakin, joten ethän epäröi laittaa hakemusta tulemaan!

Etsimme oma-aloitteisia ja toimeen tarttuvia

KEITTIÖAPULAISIA

työskentelemään asiakasyrityksillemme Turkuun ja lähialueille

Työ on luonteeltaan keikkatyötä, ja työnsuorituspaikat sijoittuvat pääasiassa erilaisiin ruokaravintoloihin ja suurtalouskeittiöihin. Keikkatyöntekijänä pääset itse rakentamaan työvuorolistasi, kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri ravintoloissa sekä työskentelemään osana loistavaa porukkaa. Työtä on ensisijaisesti tarjolla aamuisin ja päivisin sekä satunnaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta oikeanlainen asenne ja into tarttua uusiin haasteisin on tärkein. Osaamisesi mukaan sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä myös muihin työtehtäviin kauttamme.


Edellytämme sinulta

reipasta ja ripeää otetta työhön
oma-aloitteisuutta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
omien työvaatteiden käyttömahdollisuutta
hygieniapassia
työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä / alan koulutusta


Tarjoamme sinulle

monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä työllistyä myös pidemmäksi aikaa
vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työurallesi


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Osan hakijoista kutsumme prosessin ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Jaana May
StaffPoint HoReCa
043 826 9242 || jaana.may@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot