(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia Riihimäelle ja Hämeenlinnaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, kotimaista, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Haemme KEITTIÖAPULAISIA asiakasyrityksemme ravintoloihin Riihimäelle ja Hämeenlinnaan. Ravintoloissa riittää ruokailijoita, joten tehtävää on runsaasti ja sinun tehtäväsi on vastata tiskipisteen sujuvasta toiminnasta, salin siisteydestä ja keittiöan aputehtävistä. Tässä työssä et tarvitse välttämättä aiempaa alan kokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkia motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja oppimishaluista tekijää, joka on valmis tarttumaan töihin asiakasyrityksemme toimipisteessä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Työskentelykielenä keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä asiakasyrityksemme eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Baronan kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tule mukaan luomaan päivän parhaita hetkiä, Hae paikkaa nyt!