Keittiöapulaisia keikkatyöhön
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme keikkatyöhön Helsinkiin sekä Espooseen

KEITTIÖAPULAISIA

Haemme ammattitaitoisia keittiöapulaisia, joilla on jo aiempaa työkokemusta alalta.

Hakemamme työntekijä on ahkera, oppii nopeasti uutta, omaa hyvän paineensietokyvyn sekä panostaa oman työnsä jälkeen täysillä. Keikkatyö sopii erinomaisesti esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen ohelle.

Suomen kielen taito on eduksi, mutta mikäli suomen kielen taitoa ei ole, tulee englannin kielen olla sujuva.Työt alkavat sopimuksen mukaan. Edellytämme hygieniapassia.

Aloitamme haastattelut heti, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan joko nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497488
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki