(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Omaatko jo hieman aiempaa kokemusta ravintoloiden keittiötyöstä tai oletko juuri valmistunut tai valmistumassa ravintola-alalle?

Etsimme asiakkaillemme Joensuuhun

KEITTIÖAPULAISIA

keikkaluontoiseen työhön.

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta ravintolan keittiötyöstä, esimerkiksi kokin työstä tai kokin apuhommista ja tiskaamisesta ravintolan keittiöympäristössä. Tiedät jo, kuinka ravintolan keittiö toimii, kuinka kiire saattaa kasaantua muutamalle lounastunnille ja kuinka hauskaa työ voi olla hektisyydestä huolimatta.

Onhan sinulla hygieniapassi suoritettuna ja puhut ainakin jonkun verran suomea? Omaat oma-aloitteisen ja reippaan asenteen, etkä pelkää oppia uutta.

Työt toteutuvat pääasiassa arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana, asiakkaiden tarpeiden mukaan; välillä vuoroja voi olla joka arkipäivä useammaksi viikoksi ja välillä harvemmin yksittäisiä vuoroja. Joskus työvuoroja on myös viikonloppuisin, mutta koska työt toteutuvat pääasiassa arkipäivisin, työ ei sovellu kokoaikaiselle päiväopiskelijalle. Mikäli sinulla on auto käytetävissä, saatamme tarjota työvuoroja myös hieman Joensuun ulkopuolelta.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus nettisivuillamme, muistathan laittaa hakemukseen työkokemuksesi tai voit liittää mukaan valmiin ansioluettelon. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, suomen kieli