(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulaisia, Järvenpää, Hyvinkää
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Haemme innokkaita ja osaavia täysi-ikäisiä keittiö-alan osaajia Baronalle eri asiakasyrityksiin keikkaluonteiseen työhön

Tehtävät vaihtelevat asiakkaidemme tarpeen mukaan. Etsimme ruokapalvelutyöntekijöitä, tarjoilijoita, blokkareita, ja keittiöapulaisia.

Eduksesi luemme, jos sinulta löytyy ravintola-alan koulutus tai työkokemusta. Arvostamme myös joustavaa ja reipasta asennetta sekä valmiutta tehdä keikkaluonteista työtä. Jos vielä opiskelet alaa, mutta sinulta löytyy aito innostus työskennellä opiskelun oheen, laita meille hakemusta tulemaan!

Onhan sinulla:

-hygieniapassi -salmonellatodistus - ja motivaatiota niin varhaisiin aamu kuin ilta vuoroihinkin.

Olethan joustava ja motivoitunut keikkatyöhön? Sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää myös kokoaikainen työ keikkatyön pohjalta. Työvuorot sijaitsevat eri kohteissa Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Tuusulan ja Hyvinkään alueella.

Työvuoroja on tarjolla asiakkaiden tarpeen mukaan ma-su. Pääsääntöisesti kuitenkin arkisin klo 06-17 välillä. Palkkaus TES:in mukaan.

Tulet työskentelemään Baronan työntekijänä. Hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Liitäthän hakemukseen tarvittavat todistukset.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessasi mistä tehtävästä olisit kiinnostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sinulla on nyt erinomainen tilaisuus saada työkokemusta erilaisista tehtävistä.

Edellytykset työnsaannille: Keikkatyö, Keittiöapulainen, Hygieniapassi