Keittiöapulainen/tiskari Saariselälle
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin.

Etsimme nyt keittiöapulaisia tulevaan joulusesonkiin. Työtehtäviin kuuluu niin kuorman purkamista,tiskaamista kuin blokkaamista. Saa myös osallistua keittiön muihin töihin oman osaamisen mukaan. 

Vaatimuksena jo hieman kokemusta alalta. Mutta kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut henkilö pärjää tehtävässä hienosti. Suomen kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme työpaikan joka omaa pitkät perinteet. Täydet tunnit ja majoituksen huokeaan hintaan kävelymatkan päästä ravintolasta. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan. Lisäpalvelujen tuen ja turvan koko Lapin työreissusi ajan. Työt alkavat 22.11.2021 ja kestävät ainakin 7.1 saakka. Osalla mahdollisuus jatkaa kevät 2022.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos kiinnostuit.

ilari.kesti@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510987
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Inari