Keittiöapulainen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
Olisiko vauhdikas työympäristö ja fyysinen työ sinun juttusi? Haluaisitko työskennellä keittiöympäristössä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!
 
Haemme nyt KEITTIÖAPULAISTA Oulaisiin osa-aikaiseen työsuhteeseen.
 
Asiakkaamme toimivat ravitsemus- ja kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia keittiön aputöitä ja työkohteina on usein oppilaitosten, päiväkotien tai hoitolaitosten keittiöitä. Työvuoroja on tarjolla arkisin ja työaika painottuu aamuun/päivään. Työaika noin 3,5-4h/päivä. Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan.
 
Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme myös aiempaa työkokemusta keittiötöistä ja sopivasta koulutuksesta on sinulle etua. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Hygieniapassi on välttämätön ja koulutus siihen voidaan tarvittaessa järjestää. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ravitsemusalaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.
 
Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman nopeasti. Voit liittää mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja työt alkavat toimeksiantojen mukaan.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553471
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulainen