(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Nautitko työtehtävien monipuolisuudesta? Viihdytkö ravintola-alan vilkeessä? Haemme nyt Kuopion alueelle työntekijöitä ravintola-alan avustaviin työtehtäviin!

Haemme nyt työntekijöitä ravintola-alan avustaviin työtehtäviin! Ensisijaisesti etsimme työntekijöitä, joka hallitsevat keittiön avustavat tehtävät. Keittiöapulaisen työnkuvaan kuuluu esimerkiksi ruokien esivalmistelua ja salaattien valmistusta. Keittiöapulainen huolehtii monipuolisesti keittiön siisteydestä, tiskistä sekä tekee myös muita avustavia työtehtäviä. Haussa on myös tekijöitä muihin avustaviin työtehtäviin, kuten saliapulaisen ja tiskarin tehtäviin.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ravintola-alan työtehtävistä. Alan koulutuksen katsomme myös eduksi.

Vaatimuksena työtehtäviin on hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti keikkaluontoisessa työssä sinulle sopivina päivinä! Lisäksi pääset näkemään erilaisia ravintola-alan kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Keikkatyön lisäksi tarjolla on myös mahdollisuuksia säännöllisempiin työtunteihin.

Jos kiinnostuit ravintola-alan mahdollisuuksista, lähetäthän meille hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.