(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Etsitkö keikka-tai kesätyötä keittiön avustaviin tehtäviin? Haetko uutta kokemusta ja haasteita keittiön ja myös asiakaspalvelun puolella? Mikäli vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

Mitä pääset meillä tekemään?

Keittiöapulaisena huolehdit ravintolan keittiön avustavien tehtävien reippaasta hoitamisesta: astiahuolto, siivous- ja ylläpitotehtävät sekä muut yleiset päivittäiset keittiötehtävät. Edellytämme sinulta ravintola-alan työkokemusta ja hygieniapassia, mutta sopii myöskin opiskelijalle.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on positiivinen mieli ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Osaat ennakoida tilanteita myös kiireessä, ja tarkkuutesi toimii olipahan ilta tai aamu. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja organisoiden. Mikäli keittiö sujuu mutta asiakaspalvelupuoli vielä mietityttää, ei huolta sillä me kyllä koulutamme sinut tarvittaessa asianmukaisesti tehtävään.

Kohde on avoinna ympäri vuorokauden, huomioithan että työ on kolmivuorotyö. Tunteja sinulle kertyy sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:in mukaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hygieniapassi

Salmonellatodistus