(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Etsimme nyt uutuuttaan hohtavaan henkilöstöravintolaan Helsingin Pitäjänmäkeen reipasta RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ! 

Työssäsi ravintolatyöntekijänä työtehtäväsi koostuvat useista ravintolan eri työtehtävistä, pääsääntöisesti keittiön puolella. Lounaan ajan olet vastuussa ravintolan astiahuollosta. Työaika sijoittuu pääosin klo 6-16 välille arkisin, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa joulukuun alusta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava tiimityötaitoja, asiakaslähtöinen tapa toimia ja taitoa organisoida työtehtäviäsi. Työotteeltasi olet järjestelmällinen, siisti sekä tehokas. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Sinulla tulee olla hygieniapassi. Soveltuva alan koulutus, aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä anniskelupassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Palvelumme tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.12.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -