(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme nyt KEITTIÖAPULAISTA tiimiimme Espooseen. 

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä vastaat henkilöstöravintolan monipuolisista tehätävistä, kuten avustavista keittiötöistä, lounaslinjaston täyttämisestä ja astiahuollosta. Työaika sijoittuu arkipäiville ja aamu- / päivävuoroon. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ravintolassa työskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Hygieniapassin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. ISS Palvelut tarjoaa koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia urallasi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.10.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -