(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo tai erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko työskennellä ravintola-alalla?

Haemme nyt asiakkaamme lounasravintolaan Tampereelle TISKAAJAA/KEITTIÖAPULAISTA pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa astiahuoltoa, siivousta ja avustavia keittiöhommia kuten leivän leikkuuta ja kahvin keittoa jne.

Työaika on ma-pe klo 10.30–14.30. Satunnaisesti joskus pidempiäkin vuoroja, mutta ei säännöllisesti.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta. Lisäksi sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne ja tunnollinen työote sekä hygieniapassi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Ravintola-alan työntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 6.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi