(Poistunut julkaisusta)

Keittiöapulainen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tule keittiöapulaiseksi! Etsimme reippaita KEITTIÖAPULAISIA suurkeittiön ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Opteam hakee asiakasyritykselleen Uuteenkaupunkiin keittiöapulaista keikkatyöhön. Tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tehtävässä tulet työskentelemään suuren yrityksen ruokalassa avustavissa keittiötehtävissä, erityisesti tiskauksen parissa.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro sisältää esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Näissä hommissa peukaloniveliä ei tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää!

Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi.

Opteamin työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Tarjolla on runsaasti vuoroja eri ajankohtina, mutta toivomme, että olet halukas tekemään erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla Rauman Opteamin toimistoon. Puh. 020 7479290 / 040 9224407.